Handgereedschap met medium steel: comfort en bereik op grotere oppervlakken

In een tuin vol pracht en weelde, zijn er enkele plekjes die wat extra aandacht vragen. Maar helaas vormen moeilijk te bereiken hoekjes of de achterkant van de bloemenborder soms een uitdaging bij het tuinieren. Zeker wanneer je de aanplanting niet wil vertrappelen … Gelukkig bieden de handgereedschappen van De Pypere Exclusive met medium steellengte (45cm-140cm), een ideale oplossing voor deze situaties. Met hun perfect uitgebalanceerde ontwerp en veelzijdigheid, zijn ze ideaal voor het bewerken van borders, perken en gazons.  

Tijdens de zomermaanden staat de tuin in volle bloei. Het is daarbij belangrijk om je gras onder controle te houden en te voorkomen dat het over je borders groeit. Hier komt de graskantsteker goed van pas. Met dit speciaal ontworpen gereedschap, creëer je strakke grenzen langs je gazon, waardoor bloemen en planten de ruimte krijgen om te stralen zonder verstikt te worden door wildgroeiend gras.

Voor de enthousiaste moestuinliefhebbers die hun tuin willen voorbereiden op het poten van aardappelen, prei, uien en knoflook, zijn de aanaarder en de handvork Welldone onmisbare hulpmiddelen. Met deze gereedschappen maak je eenvoudig verhoogde bedden en zaairijen, waardoor je groenten optimaal kunnen groeien.

Wanneer het tijd is om je plantjes in de volle grond te planten, komt het Amerikaans handschopje van pas. Met dit gereedschap maak je moeiteloos pasklare, ronde gaten, waarin je plantjes perfect passen. Vormen de dikke wortels in de aarde een uitdaging en lukt het je niet om erdoor te geraken? De tuinschepjes met V-snede of rechte snede zijn de ideale hulpmiddelen om deze wortels te overwinnen en je planten een gezonde start te geven.

Het juiste tuingereedschap voor een uitstekende ergonomie

Of je nu werkt op je knieën, kleine oppervlakken verzorgt of grote gebieden aanpakt, het exclusieve assortiment van De Pypere zorgt ervoor dat jij het hele jaar door kan genieten van een prachtige tuin!

Ontdek hier snel ons volledige assortiment.