Een "De Pypere" koop je voor het leven

Sinds 1873 is De Pypere fabrikant van kwalitatief handgereedschap voor tuin- en landbouw, bouwindustrie en DIY-sector. Naast productie van de traditionele handgereedschappen kijkt De Pypere ook steeds uit naar nieuwe en vooruitstrevende producten, alsook naar vernieuwing en optimalisering van het bestaande assortiment. Trouw blijvend aan het ambachtelijke karakter, en enkel gebruikmakend van de beste grondstoffen, staat De Pypere borg voor gereedschappen van een...
 
Kwalitatief handgereedschap sinds 1873

HISTORIEK EN AANPAK

De Pypere maakt sinds 1873 kwalitatief handgereedschap in België. Deze vele jaren ervaring maken haar dan ook meteen uniek. De ver doorgedreven passie voor verzorgde kwaliteit en afwerking komen eveneens tot uiting in de verpakking en de presentatie van de producten.

De strakke kleuren van de producten stralen een duurzame kwaliteit en klasse uit en trekken in de betere zaken de aandacht van de consument. Door haar dynamische aanpak kan De Pypere als KMO u meer service bieden dan de grotere industriële ondernemingen. De flexibiliteit om zich aan de eisen van de klanten aan te passen, de vlotte communicatie en het brede assortiment producten met de juiste prijskwaliteitsverhouding, maakt De Pypere tot uw geschikte partner.