Handgereedschap met lange steel: ergonomisch werkbereik

Sta je liever rechtop tijdens het werken? Dan ervaar jij hoogstwaarschijnlijk ultiem comfort met de lange hiltstelen van 170 cm van De Pypere Exclusive. Dankzij hun lengte wordt jouw werkbereik een pak groter, waardoor je sneller én effectiever werkt. Bovendien blijf je eenvoudig rechtop staan, waardoor je je rug ontlast tijdens het tuinieren. De hiltgreep zorgt dan weer voor een stevige grip, waarbij je polsen een ergonomische houding aannemen met minder pijn in de gewrichten als gevolg.

Onkruid … Het kruipt overal, maar het vergaat niet, helaas! Gelukkig wordt het verwijderen van onkruid met het juiste materiaal, een klusje waar je graag aan begint! Met de spork schoffel snij je wortels door, de cultivator 5-tands is ideaal om grotere stukken grond te beluchten en onkruid te verwijderen, terwijl de combi cultivator schaafhak een handige tool is voor het wegschrapen van onkruid. De plantspade/distelsteker helpt je bij het verwijderen van de penwortels van onkruid op ongewenste plekken, terwijl de ruitschoffel perfect is om onkruid weg te halen zonder de omringde planten te beschadigen.

Wil je onkruid wieden op grind, dolomiet of tussen boomschors? Dankzij de openingen tussen het gehard staal van de Volle maan schoffel, blijf je niet haken in de gronddoek, en wordt onkruid netjes afgesneden als je over de grond glijdt. De hak halve maan is dan weer een must-have om onkruid in je moestuin te verwijderen.

Na het verwijderen van alle onkruid kan je met de beugelhark of de bladhark de grond egaliseren en alle bladafval en onkruid samenvegen. Kies je ervoor om nadien een grote oppervlakte aan te planten met bloembollen? Dan is het slim om ergonomisch te werk te gaan en de bollenplanter met T-ST aan te schaffen.

Het juiste tuingereedschap voor een uitstekende ergonomie

Of je nu werkt op je knieën, kleine oppervlakken verzorgt of grote gebieden aanpakt, het exclusieve assortiment van De Pypere zorgt ervoor dat jij het hele jaar door kan genieten van een prachtige tuin!

Ontdek hier snel ons volledige assortiment.