Handgereedschap met korte steel: comfortabel werken op de knieën

Bij sommige tuinwerkzaamheden is werken op de knieën het eenvoudigst. Dat vereist wel specifieke gereedschappen die comfort en gemak bieden. De Pypere ontwierp een exclusief gamma aan handgereedschappen met korte stelen, die perfect zijn voor werkjes die je van dichtbij moet uitvoeren of het bewerken van kleine oppervlakken.

Als het lente is en je planten wilt verplanten, dan is de tuinscoop jouw beste vriend. Met zijn hulp vul je moeiteloos grote potten of containers met aarde. Het sterke en scherpe plantschepje of het geslepen plantschepje V-snede, helpen je bij het doorklieven van stevige wortels en het creëren van plantgaten in je border of bloembak. Wil je snel bloembollen aanplanten? Dan is de bollenplanter weer een ideale keuze.

Zitten de plantjes of bloembollen in de grond, dan is het belangrijk om regelmatig aarde of compost toe te voegen. Met het plantschepje kartelrand of plantschepje Welldone open je zonder moeite zakken aarde en kan je probleemloos oppotten, stekken én planten. Is alles mooi aangeplant? Dan is het tijd om tussen het bloeien door regelmatig onkruid te wieden, te verwijderen en te schaven. Het onkruidschepje, de onkruidkrabber, de Weedpopper en de combi cultivator schaafhak, maken van het onderhoud van je tuin een fluitje van een cent!

Maar wat als je te maken hebt met moeilijk bereikbare plekken of kleine oppervlakken in de tuin die je niet mag vergeten? Dan komen de cultivator en het handhakje goed van pas. Met hun compacte formaten wordt onkruid wieden, losmaken en beluchten kinderspel!

Ga je tot slot aan de slag met wieden, beluchten en cultiveren in borders en verhoogde bedden? Dan is de handvork met gedraaide tanden een handige tool. Het helpt bij het losmaken van de grond en het verwijderen van ongewenste planten. Ook het handhakje gesmeed en de handspade zijn ideaal voor graafwerk en het beluchten van de ondergrond voor een weelderige bloei. 

Het juiste tuingereedschap voor een uitstekende ergonomie

Of je nu werkt op je knieën, kleine oppervlakken verzorgt of grote gebieden aanpakt, het exclusieve assortiment van De Pypere zorgt ervoor dat jij het hele jaar door kan genieten van een prachtige tuin!

Ontdek hier snel ons volledige assortiment.